Hoplon nadar

Een sterke versperring tussen de politiemensen en de menigte tijdens evenementen met een mogelijke escalatie van geweld en rellen;

Dit eenvoudig te transporteren en snel inzetbare systeem kent maar liefst vijf verschillende toepassingen:

1. Het oprichten van een sterke versperring tussen de politiemensen en de menigte tijdens evenementen met een mogelijke escalatie van geweld en rellen. De weerstand van de barrière is aanpasbaar aan het niveau van agressie. Het Hoplon systeem kan heel snel en eenvoudig worden opgesteld en terug afgebroken. De Hoplon barrière biedt maximale bescherming tegen alle soorten gevaarlijke voorwerpen en vloeistoffen die tijdens gewelddadige manifestaties worden gebruikt. Agressors hebben geen grip op de daartoe speciaal uitgeruste panelen.

2. De Hoplons zijn inzetbaar als dranghekken/nadar voor het in goede banen te leiden van grote groepen mensen bij publieksevenementen. De panelen kunnen met de bijgeleverde voet zowel recht als onder een hoek van 70° geplaatst worden (ideaal bij wielerwedstrijden).

3. Het opzetten van een ondoorzichtig scherm met een hoogte van 2,20 m voor het garanderen van discretie op een plaats delict, dodelijk ongeval, reconstructie van een misdrijf,...

4. Voor de beveiliging van infrastructuur kunnen de Hoplon panelen dienen als een tijdelijke afscherming van gebouwen, terreinen e.a. of voor het organiseren van controles van personen en voertuigen, kanaliseren van volksstromen,…

5. Met de Hoplon panelen kunnen bij het opzetten van een verkeersdispositief verschillende vakken worden gecreëerd waarbij de aanhangwagen dient als buffer en de panelen aan de aanhangwagen zijn verbonden. HOPLITE kan voor dergelijke toepassing verschillende opties leveren zoals belichting (led-spot), een poortelement (breedte 80 cm - hoogte 200 cm) om tussen de Hoplon panelen te plaatsen om een gemakkelijke doorgang te organiseren.

Eigenschappen

Verschillende hendels zorgen voor een goede grip bij het manipuleren.Door het beperkte gewicht kan een paneel door één persoon worden gedragen.

De panelen worden eenvoudig aan elkaar vastgemaakt door middel van een gemakkelijk bedienbaar scharniersysteem dat een 360 graden rotatie toelaat..

Een bijgeleverde gebruikersgids legt duidelijk uit hoe de hoplon panelen het snelst en meest efficiënt worden opgesteld. Verschillende tactische opstellingen zijn mogelijk in functie van het doel.

De materialen waarmee de panelen zijn gebouwd bieden een excellente weersbestendigheid, een extreme impactsterkte en een hoge weerstand tegen vuur.
 

Technische omschrijving.

Hoogte: 120 cm
Lengte: 200 cm
Gewicht: 26 Kg
Materialen
• Gegalvaniseerd metalen frame 30 x 30 x 1.5 mm
• 4 mm polycarbonaat plaat Bayer Makrolon Opaal 2150
• Zelf dovende PVC flaps
• handvaten, 
 

Opties

» Opzetstuk 50 cm, transparant 4 mm polycarbonaat paneel Bayer, tandlat, 17 Kg

» Tandlat gegalvaniseerd staal

» Poot combi 90°-70° verzinkt

» Vloerplank gegalvaniseerd staal

» Poortelement (breedte 80 cm, hoogte 210 cm)